Jobs in Punjab Vacancies List Updated on 5/6/2021

Recruitment 2020 Job Title - Vacancy Eligibility Last Date Total Post
Tata Memorial Centre Pump Operator - 17 Vacancies ITI 2021-05-12 17
Tata Memorial Centre Fireman - 09 Vacancies 10th 2021-05-12 09
Punjab State AIDS Control Society Staff Nurse, Pharmacist - 06 Vacancies Degree (Nursing, Pharmacy) 2021-05-20 06
PPSC Junior Engineer - 112 Vacancies 12th,10th 2021-05-10 112
BFUHS Staff Nurse - 503 Vacancies 10+2, GNM, B.Sc (Nursing) 2021-05-15 503
BFUHS Data Entry Operator - 10 Vacancies Any Degree, Typing Kowledge 2021-05-07 10
ESIC Model Hospital, Ludhiana Senior Resident, Specialist & Super Specialist - 52 Vacancies PG Degree, Diploma, DM, MCH 2021-05-11 52
GADVASU Veterinary Inspector - 14 Vacancies Diploma 2021-05-06 14
PAU Junior Lab/Field Helper - 09 Vacancies 8TH 2021-05-10 09
NABI Research Associate, SRF, JRF - 07 Vacancies Degree, PG, Ph.D (Relevant Discipline) 2021-05-10 07
Punjab State Cooperative Bank Senior Manager, It Officer, Clerk Cum Deo, Jobs - 856 Vacancies Diploma, Any Degree, B.A,b.tech (engg), Pg 2021-05-19 856
Punjabi University Patiala Section Officer - 26 Vacancies Section Officer 2021-05-10 26
Punjab State Cooperative Bank Senior Manager, IT Officer, Clerk cum DEO, Steno Typist - 856 Vacancies Diploma, Any Degree, B.E,B.Tech (Engg), PG (Relevant Discipline) 2021-05-20 856
CCRAS Senior Research Fellow - 06 Vacancies BAMS 2021-05-09 06
Tata Memorial Centre Psychiatrist - 10 Vacancies DNB,MS,MD 2021-04-29 10
Tata Memorial Centre Technician - 01 Vacancies B.Sc, M.Sc 2021-05-07 01
BFUHS Senior Resident/ Senior Tutor, Junior Resident/ Tutor - 63 Vacancies MBBS, MD,MS, DM,M.Ch (Concerned Speciality) 2021-05-07 63
DHFW, Punjab Medical Officer (Specialist) - 488 Vacancies MBBS 2021-04-28 488
Lavya Associates Branch Manager - 10 Vacancies Any Graduate 2021-06-23 10
Lavya Associates Area Manager -Agency - Life Insurance - 05 Vacancies Any Graduate 2021-06-23 05
PSSSB Technical Assistant - 120 Vacancies Degree (Agriculture, Chemistry, Bio-Chemistry, Botany, Zoology) 2021-05-20 120
PSTCL Assistant Manager, Account Officer - 56 Vacancies Any Bachelors Degree,B.Com,Diploma,CA,M.Com 2021-05-17 56
PSTCL Asst Engineer, Account Officer, Asst Manager, Jr Engineer, LDC & Other - 490 Vacancies Diploma, Degree (Engg),Degree, PG(Relevant Discipline),CA,CWA,CMA 2021-05-17 490
PSSSB Clerk (Legal) - 160 Vacancies Degree (Law) 2021-05-10 160
NIT, Jalandhar Director - 08 Vacancies B.E, B.Tech, PG (Engineering, Technology), Ph.D 2021-05-10 08

Latest Punjab Govt Jobs 2021

Every Time Punjab State Government there are various job notifications releasing in different fields which include Banking Sector, Fisheries, Agriculture, Medical, Postal Circle, Railway, Teaching, Public Service, Manufacturing, Finance, Engineering Etc. Now all candidates can choose the field according to their choice. We are here to provide you with information regarding Punjab Govt Jobs 2021 incomplete details.

Tata Memorial Centre Jobs - Apply for 17 Pump Operator Jobs in Sangrur
Qualification: ITI
Last Date to Apply: 2021-05-12
Total Vacancies: 17 Vacancies
Tata Memorial Centre Jobs - Apply for 09 Fireman Jobs in Sangrur
Qualification: 10th
Last Date to Apply: 2021-05-12
Total Vacancies: 09 Vacancies
Punjab State AIDS Control Society Jobs - Apply for 06 Staff Nurse, Pharmacist Jobs in Patiala
Qualification: Degree (Nursing Pharmacy)
Last Date to Apply: 2021-05-20
Total Vacancies: 06 Vacancies
PPSC Jobs - Apply for 112 Junior Engineer Jobs in Patiala
Qualification: 12th10th
Last Date to Apply: 2021-05-10
Total Vacancies: 112 Vacancies
BFUHS Jobs - Apply for 503 Staff Nurse Jobs in Faridkot
Qualification: 10+2 GNM B.Sc (Nursing)
Last Date to Apply: 2021-05-15
Total Vacancies: 503 Vacancies

Govt Jobs In Punjab 2021 Apply Online Link Available Here

Latest and Upcoming Jobs Updates in Punjab for all the candidates who are looking and searching for government jobs in Punjab is good news. Punjab State Government offers a huge number of job opportunities for all the candidates who want to get Government Jobs In Punjab in various departments. The Punjab State Government release the many jobs at official website here from these website candidates can fill the vacant posts.

Candidates can choose the best jobs in Punjab as per their choice which has been announced carefully. Candidates will need to visit the official website to check latest updates about Punjab Govt Jobs @ official website.

Punjab Government Jobs 2021 Vacancy Details

In the state of Punjab latest and better announcement regarding Sarkari Naukri by the state government of Punjab is given below. We've mentioned the "Punjab Govt Jobs 2021" complete details containing the latest recruitment notifications published by the Punjab State Government. Candidates can apply online for a huge number of Active jobs. These jobs notification has been released online and applies link here given below.

Here from this page, all candidates can get free jobs alert notification about Punjab Government Jobs Get 2021 Updates and Latest Vacancy Details in Punjab like Railways, Banking Employment in Punjab, Universities, College Govt Jobs, Teaching, Schools in Punjab Financial Institutions 2021, Defence, UPSC, SSC, Agriculture & many more Punjab Government Jobs.

Last Modified: 5/6/2021

Q1. If you are looking for Punjab Govt Jobs 2021?

Ans. If yes, then you will need to this page regularly for more latest and upcoming updates about Punjab Govt Jobs 2021. Because at this page, we updates about Government Jobs In Punjab State.

Q2. How to Check Latest and Upcoming Jobs In Punjab State?

Ans. All of candidates who are looking for jobs in Punjab state to set up the career they all candidates can visit this page to checl all jobs in Punjab.

Q 3. Is the Government Jobs Punjab page updated regularly?

Ans. Yes, the Govt Jobs in Punjab page is updated on a regular basis. So, all the candidates can visit this page to check all latest and upcoming updates about Punjab Govt Jobs.

Q 4. What are the important details which are available on this page?

Ans. Yes, here at this page above, we update all the notification, online application link, vacancy, exam date, admit card, answer key, result, cut off, interview dates of Punjab Govt Jobs.

Q5. Why we prefer Government Jobs Punjab this page only?

Ans. Because here from this page we updates all accurate information about Punjab Govt Jobs 2021. We don’t provide fake news about Punjab Government Jobs 2021.

Q6. Are all Punjab Latest Government Jobs available on this page?

Ans. Yes, all the Important Punjab State Govt Jobs are available at this page. You can also check the important jobs here links, SBI, IBPS, SSC, Railways, UPSC, State PSC and etc.

Q7. What is the Education Qualification for Govt Jobs In Punjab State?

Ans. Candidates must have passed 10th pass, 12th pass, and UG/ PG level jobs. They all candidates can apply for Punjab Government Jobs 2021 with other fulfillment the eligibility criteria.

Q8. Does Sarkari Jobs In Punjab Update for unemployed Applicants?

Ans. Here through this page we provide the all employment latest and upcoming news for all applicants news alert and various sarkari naukri in Punjab updates for fresher candidates as well. So all candidates can apply through the page for Government and private sector jobs.

Q9. How are the new Govt Jobs In Punjab?

Ans. Candidates can need to visit this page here to get the latest and upcoming jobs in Punjab State. We also given a direct link to fill the online application form for these Jobs.

Q10. How to check Latest Jobs In Punjab With this page?

Ans. At this page, we provide information on all recruitment for all written examination for all interested candidates. According to the hiring authority will recruit at huge number of candidates in the coming more times.

Q11. How to check Bank Jobs In Punjab Govt Sector?

Ans. Here at this page we also offer the latest and upcoming jobs in Banking Sector under Punjab State Government. The Candidates who have qualified Graduation degree can apply for bank jobs in Punjab.

Q12. Can you check the Complete Information regarding Punjab Govt Jobs 2021?

Ans. Yes here from this page you can check the all latest updates of Punjab Government Jobs. Candidates you can also check HSSC jobs, Exam Dates, Admit Card, Hall Ticket, Result Cut-off, Document Verification and Final Selection List and many more.

Q13. Do we provide Latest Jobs in Punjab Updates regularly?

Through this article we offer the daily job alerts are provided other important information on this page. For the help of all unemployment candidates, we make this free email job alert for your career.

Q14. What's New Govt Jobs In Punjab?

Ans. At this page we update all new jobs in Punjab State. All candidates can visit this page regularly for latest updates about Punjab Government Jobs 2021.

Q15. How to check latest job update in Punjab State?

Ans. Candidates can visit this page to check the latest jobs in private and government sector. Here at this page offer the latest updates of all jobs, such as government bank railway, police, navy, army, engineering, SSC, PSC in any department.

Latest Exam Dates
Latest Interview Scheduled